اخبار

دیدار و تکریم خانواده شهید  مدافع حرم، سعید کریمی توسط اعضای جهادادنشگاهی استان قم

دیدار و تکریم خانواده شهید مدافع حرم، سعید کریمی توسط اعضای جهادادنشگاهی استان قم جدید گالری

اعضای جهاددانشگاهی استان قم به همراه جمعی از کارکنان سازمان ورزش و جوانان استان به مناسبت فرا رسیدن تولد حضرت علی اکبر (ع) و روز جوان در منزل شهید مدافع حرم سعید کریمی حضور یافتند.

شور انتخاباتی با حضور جوانان در صندوق‌های رأی رقم می‌خورد

شور انتخاباتی با حضور جوانان در صندوق‌های رأی رقم می‌خورد جدید

علی حسینی با بیان اینکه جوانان به‌ویژه رأی‌ اولی‌ها بنیان و پشتوانه بقا و اقتدار نظام جمهوری اسلامی ایران هستند، گفت: حضور جوانان در پای صندوق‌های رأی می‌تواند شور و نشاط فضای انتخابات را به ارمغان آورد.

ادامه مطلب
خبرنگار ایسنا قم در بخش مصاحبه دومین جشنواره زائران کریمه قم در بخش رسانه‌ موفق به کسب رتبه برتر شد

در آیین اختتامیه دومین جشنواره زائران کریمه قم در بخش رسانه‌، خبرگزاری ایسنا قم موفق به کسب رتبه دوم و همچنین خبرنگار ایسنا قم نیز در بخش مصاحبه موفق به کسب رتبه برتر شد.

ادامه مطلب
سردبیر خبرگزاری ایسنای قم تکریم و معارفه شد.

مراسم تکریم و معارفه سردبیر خبرگزاری ایسنای قم با حضور حامد حیاتی رئیس جهاددانشگاهی قم، محمدمهدی خیرجو مدیرعامل خبرگزاری ایسنا، علی حسینی معاون فرهنگی جهاددانشگاهی قم و سیدفرشاد احمدی مدیرکل اداره اخبار استانها در دفتر این خبرگزاری در قم برگزار شد.