قاتل زمان خود نباشیم

۰۳ دی ۱۴۰۲ | ۰۹:۳۲ کد : ۶۶۶۰۲ فرهنگی اخبار دسته اول
کارگاه آموزشی مهارت تکثیر زمان در روز سه شنبه چهاردهم آذر ماه ویژه دانشجویان با تدریس آقای مجتبی پور عابد در سالن یاس دانشگاه قم برگزار شد.
قاتل زمان خود نباشیم

مجتبی پور عابد مدرس دوره های توسعه فردی، گفت : وقت ما بسیار با ارزش است و نباید ان را صرف موارد بی اهمیت کنیم و باید برنامه ریزی های دقیقی برای زمان خود داشته باشیم تا بتوانیم  به اهدافمان دست پیدا کنیم .

مدرس دوره های توسعه فردی،  این نکته را متذکر شدند: که  قاتل زمان خود نباشیم، ما در طول روز زمان خود را صرف امور کم اهمیت تر یا بیهوده می کنیم. مانند بازی با گوشی موبایل، تماشای تلویزیون و دنبال کردن اخباری که برای ما کاربردی ندارد. با مدیریت صحیح استفاده از تلفن همراه و تلویزیون می توانیم وقت بیشتری را برای اهدافمان صرف کنیم.

پور عابد ادامه داد : وقتی به خودمان می آییم  که زمان از دست ما رفته است و ازهدف های اصلی جامانده ایم. هیچ هدف و آرزویی یک شب حاصل نمیشود و نیازمند صرف زمان و انرژی می باشد. پس بهتر است زمان و انرژی خودمان را در راه درست هزینه کنیم.

کلید واژه ها: شعب جهاددانشگاهی جهاددانشگاهی شعبه دانشگاه قم سازمان دانشجویان