اسامی نفرات برگزیده جشنواره نمای مطلوب اعلام شد

اسامی نفرات برگزیده جشنواره نمای مطلوب اعلام شد جدید

مدیرکل دفتر طرح‌های توسعه شهری شهرداری قم با اشاره به اینکه آثار دریافتی براساس معیارهای داوری، حائز رتبه های اول تا سوم نبودند، تصریح کرد: با توجه به سطح و کیفت آثار و براساس تصمیم هیات داوران در هر بخش، نفرات "شایسته تقدیر" انتخاب شدند.

ناظمین خوابگاه دانشگاه علوم پزشکی قم در برقراری ارتباط موثر ماهر شدند

ناظمین خوابگاه دانشگاه علوم پزشکی قم در برقراری ارتباط موثر ماهر شدند جدید

سومین کارگاه از سلسله کارگاه‌های آموزشی مهارت‌های زندگی با موضوع «مهارت ارتباط مؤثر» با همکاری اداره مشاوره و سلامت روان دانشگاه علوم پزشکی استان قم در این دانشگاه برگزار شد.

نوجوانان کمیته امداد ویژگی‌های کسب و کار موفق را آموختند

نوجوانان کمیته امداد ویژگی‌های کسب و کار موفق را آموختند جدید

رویداد مهارت های کودک و نوجوان با هدف توانمندسازی و  آشنایی و کسب ویژگی های مورد نیاز برای ورود به عرصه کسب وکارهای نوپا ویژه مددجویان کمیته امداد با همکاری مرکز نوآوری و شتابدهی جهاد دانشگاهی استان قم و کمیته امداد امام خمینی (ره) استان قم برگزار شد.

کتاب "شبه تراژدی در تاریخ جهانگشا" منتشر شد

کتاب "شبه تراژدی در تاریخ جهانگشا" منتشر شد جدید

درباره حمله مغول و علل شروع چنین یورشی از سوی اقوام مغول تا کنون پژوهش‌های فراوانی شده است، آنچه کتاب "شبه تراژدی در تاریخ جهانگشا، بازخوانی تراژیک تاریخ جانگشای جوینی" را خاص می‌کند رویکرد تقدیرگرایانه آن است که مسلمانان به دلیل ناسپاسی مورد غضب نماینده خدا، یعنی چنگیز خان، قرار گرفته اند. این پژوهش بر آن است که نقطه عطف تاریخ ایران نه حمله مغول بلکه سیطره اندیشه اشعری گری است.

ادامه مطلب
رئیس جهاد دانشگاهی استان قم از فعالیت های جهاد دانشگاهی واحد استان مرکزی بازدید کرد

روسای واحدهای سازمانی جهاد دانشگاهی استان قم و استان مرکزی در حاشیه بازدید جهادگران قمی از فعالیت های جهادگرانه در استان مرکزی در خصوص توسعه همکاری های مشترک گفتگو کردند.

زمینه های همکاری جهاد دانشگاهی و موسسه نابینایان جلوه امید بررسی شد

در نشستی با حضور مدیر مؤسسه نابینایان جلوه امید استان قم و سرپرست معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی واحد استان قم قم در راستای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی برگزار شد، ظرفیت های همکاری مورد بررسی قرار گرفت.

کارگاه آموزشی ارزیابی اسپرم در تشخیص و درمان ناباروری برگزار شد

کارگاه آموزشی تست های ارزیابی اسپرم در تشخیص و درمان ناباروری با هدف اشنایی پژوهشگران با روش های بررسی کمی و کیفی پارامترهای اسپرمی با حضور ۷ پژوهشگر در مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاد دانشگاهی استان قم برگزار شد.