انجام پروژه های تحقیقاتی انتقال خون برای جهاد دانشگاهی دشوار نیست
مدیرکل انتقال خون استان قم:

انجام پروژه های تحقیقاتی انتقال خون برای جهاد دانشگاهی دشوار نیست جدید

مدیرکل انتقال خون استان قم گفت: با وجود ظرفیت علمی جهاد دانشگاهی استان قم، انجام پروژه های تحقیقاتی سازمان انتقال خون برای این نهاد انقلابی دشوار نیست.

در مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی استان قم روی داد

آموزش آفرینش جدید

کارگاه آفرینندگی در زندگی از سلسله برنامه های سومین مرحله از طرح "کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی برگزار شد.

اختتامیه جشنواری ملی مهدویت برگزار شد/ ارسال ۱۲۴۵اثر به جشنواره

رییس جهاد دانشگاهی قم گفت: طبق فراخوانی که در کل کشور صورت گرفت، ۱۲۴۵ اثر در ۴بخش اصلی و محورهای مختلف به دبیرخانه جشنواره ارسال شد و با داوری های صورت گرفته، ۵۷ اثر به عنوان آثار برتر مشخص شد.

شرکت ۲هزار و ۷۳۰نفر در آزمون استخدامی دستگاه‌های ‌اجرایی قم

معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان قم گفت: جهاد دانشگاهی متولی برگزاری ششمین دوره آزمون فراگیر استخدامی دستگاه‌های اجرایی کشور بود که در استان قم این آزمون بدون هیچ مشکلی برگزار شد و جهاد دانشگاهی قم به طور مطلوبی توانست آزمون را برگزار کند.

ادامه مطلب
بازدید معاون استاندار از غرفه جهاد دانشگاهی در چهارمین نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم و رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان قم از غرفه  های مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم در چهارمین نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی بازدید کردند.