نشست هم اندیشی کنشگری رسانه‌ای برگزار شد

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۷:۳۳ کد : ۷۱۶۵۳ فرهنگی اخبار دسته اول
نشست هم‌اندیشی هیات اندیشه ورزی اساتید نهاد رهبری دانشگاه های قم با جهاددانشگاهی استان برگزار شد.
نشست هم اندیشی کنشگری رسانه‌ای برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد استان قم، نشست هم اندیشی کنشگری رسانه‌ای شنبه 29 اردیبهشت ماه 1403 با حضور حجت الاسلام و المسلمین دکتر عطائی معاون نهاد رهبری استان قم، دکتر پور رستمی رئیس هیات اندیشه ورزی اساتید دانشگاه های قم و دکتر علی حسینی معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی و احسان شریف نیا سردبیر خبرگزاری دانشجویان ایران منطقه خبری قم (ایسنا) در نهاد رهبری استان برگزار شد.
در ابتدای این نشست معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد قم نسبت به اهم فعالیت های مختلف در حوزه های فرهنگی، خبرگزاری های ایسنا و ایکنا ، مرکز افکارسنجی ایسپا توضحیاتی را ارائه کردند.
در ادامه به بررسی ظرفیت های موجود، راهکارها و برنامه ریزی در جهت پیشبرد جهاد تبیین با استفاده از اساتید دانشگاه های قم مطرح شد.
ارائه بسترهای رسانه ای برای مطالب تولید شده توسط اساتید دانشگاه ها، برگزاری نشست های تخصصی، استفاده از ظرفیت های اساتید در سامانه رویتاب جهاد داشگاهی از محورهای مطرح شده در این نشست بود.

کلید واژه ها: نشست هم اندیشی کنشگری رسانه‌ای دانشگاه قم جهاددانشگاهی واحد استان قم