جشنواره تابالندگی آغاز شد

۱۱ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۵:۱۷ کد : ۶۸۰۹۶ فرهنگی اخبار دسته اول
جشنواره تا بالندگی ویژه دانشجویان و دانشگاهیان استان قم از امروز آغاز به کار کرد و تا پایان انتخابات مجلس شورای اسلامی ادامه خواهد داشت.
جشنواره تابالندگی آغاز شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم، انتخابات، فرصتی دوباره برای بالندگی و پیشبرد سازندگی کشورمان است و تقارن آن با ایام دهه فجر فرصت مغتنمی برای تبیین دستاوردهای انقلاب اسلامی به‌شمار می‌رود.

در همین‌راستا و به‌مناسبت چهل و پنجمین سالگرد انقلاب اسلامی ایران و سیزدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی، جشنواره «تا بالندگی» ویژه کلیه دانشجویان دانشگاه‌های استان، به همت سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی استان قم برگزار می‌شود.

این جشنواره با محورهای مقاومت، ایران فردا، ایران قوی، وحدت و همبستگی، راهپیمایی 22 بهمن، انتخابات و من رأی می‌دهم در بخش‌های عکاسی، دلنوشته و کتابخوانی برگزار می‌شود.

علاقه مندان می‌توانند جهت شرکت در جشنواره به سامانه رویتاب جهاد دانشگاهی به آدرس https://www.roytab.ir/tabalandegi1402 مراجعه نمایند و ضمن مطالعه آیین نامه جشنواره تابالندگی، آثار خود را تا 12 اسفند به دبیرخانه جشنواره ارسال نمایند.

کلید واژه ها: شعب جهاددانشگاهی سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی