از اعضاء هیئت تحریریه دو خبرگزاری ایسنا و ایکنای استان قم تقدیر بعمل آمد

۲۰ مرداد ۱۴۰۳ | ۱۹:۴۵ کد : ۷۴۶۰۶ فرهنگی اخبار دسته اول
به مناسبت روز خبر نگار با حضور رئیس جهاددانشگاهی واحد استان قم و معاون فرهنگی این واحد امروز ۲۰ مرداد ماه از اعضاء هیئت تحریریه دو خبرگزاری ایسنا و ایکنای استان قم تقدیر بعمل آمد.
از اعضاء هیئت تحریریه دو خبرگزاری ایسنا و ایکنای استان قم تقدیر بعمل آمد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان قم، به مناسبت روز خبرنگار با حضور دکتر حامد حیاتی رئیس جهاددانشگاهی واحد استان قم و علی حسینی، معاون فرهنگی این واحد امروز 20 مرداد ماه از اعضاء هیئت تحریریه دو خبرگزاری ایسنا و ایکنای استان قم تقدیر بعمل آمد.
دکتر حیاتی در این مراسم ضمن تقدیر و تشکر از فعالیت های  خبرنگاران این دو خبرگزاری  گفت: خدا همه کارهای ما را می بیند، لذا کارها باید برای رضای خدا  و امام زمان (عج) باشد، این کارها پسندیده است، اخلاق رسانه ای باید در کارها مد نظر قرار گیرد، تمام سرمایه ها ، فرصت ها و استعدادها در راه امام زمان باشد.
وی افزود: از ضرورت‌های اخلاق خبرنگاری رعایت حقیقت است و خبرنگار باید واقعیت‌ها را در راه رضای خدا بیان کند تا مورد اعتماد قرار گیرد، اطلاع رسانی و بیان مشکلات و گرفتاری های  مردم یکی از مهمترین وظائف خبرنگاران است.
در ادامه نیز گزارشی از فعالیتهای صورت گرفته در دو خبرگزاری ایسنا و ایکنا در یک سال گذشته ارائه شد.
در انتهای این مراسم نیز با اهداء لوح سپاس از خبرنگاران تقدیر بعمل آمد.

کلید واژه ها: روز خبرنگار ایسنا قم ایکنا