چاپ کتاب " مبانی روش تحقیق در مدیریت اسلامی " از سوی انتشارات جهاددانشگاهی واحد استان قم

۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۰۹:۵۸ کد : ۷۱۴۴۱ فرهنگی اخبار دسته اول
کتاب " مبانی روش تحقیق در مدیریت اسلامی " با موضوع مدیریت اسلامی توسط انتشارات جهاددانشگاهی قم به چاپ رسید.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم، کتاب " مبانی روش تحقیق در مدیریت اسلامی "  تألیف دکتر محسن عامری و حسین مهدی رکن آبادی  است، در چاپ اول با شمارگان 500 نسخه در233 صفحه منتشر شد.
برشی از اثر:
روش تحقیق یکی از دروس اصلی دوره کارشناسی و کارشناسی ارشد می‌باشد و هدف از یادگیری آن، آشنایی با فنون و روش‌های دستیابی به بینش مناسب برای حل پدیده‌های سازمانی و بازار است.
انسان به طور طبیعی و بدون انجام مراحل تحقیق ابتدا مشکل و علل را شناسایی و بعد برای آن راه حل پیدا می‌کند. در تحقیقاتی که دانشجویان نیز انجام می‌دهند نخست، عنوان و اهداف را انتخاب می‌کنند سپس اطلاعات خام را گردآوری می‌نمایند و پس از تجزیه و تحلیل نتایج به دست آمده، علل را شناسایی و راه حل ارائه می‌کنند.

کلید واژه ها: کتاب مبانی روش تحقیق در مدیریت اسلامی انتشارات جهاددانشگاهی قم