چاپ کتاب " آناتومی سطحی" از سوی انتشارات جهاددانشگاهی واحد استان قم

۰۳ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۱:۴۰ کد : ۷۱۸۲۰ فرهنگی اخبار دسته اول
کتاب " آناتومی سطحی برای دانشجویان علوم تشریح ، پزشکی و گروه های وابسته به پزشکی " با موضوع کالبد شناسی انسان توسط انتشارات جهاددانشگاهی قم به چاپ رسید.
چاپ کتاب " آناتومی سطحی" از سوی انتشارات جهاددانشگاهی واحد استان قم

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم، کتاب " آناتومی سطحی  "  تألیف دکتر مهدی جلالی ، دکتر راهله برادران، دکتر نسیبه قندی، دکتر فاطمه رحیمی عنبرکه  است، در چاپ اول با شمارگان  1000نسخه در 204  صفحه منتشر شد.
برشی از اثر:
آناتومی سطحی یکی از شاخه های علم آناتومی بوده که در بالین بسیار پر کاربرد است. با احاطه بر علم آناتومی سطحی میتوان به وضعیت تشریحی بسیاری از ساختمان های بدن مسلط شد و با مشاهده و یا لمس برخی از نقاط مشخصی از سطح بدن، به محل و وضعیت تشریحی اعضای آن ناحیه (مانند مناطق خاصی از قلب، دستگاه گوارش و غیره) پی برد.
آناتومی  سطحی یکی از شاخه های وسیع علم آناتومی استکه کاربردش در کلینیک های مختلف، روز به روز بارزتر می شود و شاید بتوان گفت عملی ترین و مفید ترین بخش تشریح است.

کلید واژه ها: کتاب انتشارات جهاددانشگاهی قم آناتومی