هیئت رئیسه جهاد دانشگاهی واحد استان قزوین از جهاد دانشگاهی قم بازدید کردند / امضای تفاهم نامه همکاری جهاد دانشگاهی قم و قزوین

۲۸ دی ۱۴۰۲ | ۱۴:۰۹ کد : ۶۷۷۱۷ عمومی اخبار دسته اول
رئیس، معاونین و مدیران جهاد دانشگاهی واحد استان قزوین از فعالیت های آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و تجاری سازی جهاد دانشگاهی استان قم بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم در این بازدید معاونین و مدیران هر یک از بخش های جهاد دانشگاهی واحد استان قزوین با همتای خود در جهاد دانشگاهی واحد استان قم در جلسات جداگانه دیدار و گفتگو کردند.

همچنین در این دیدار، روسای دو واحد سازمانی با تاکید بر افزایش همکاری های مشترک در زمینه های مختلف و هم افزایی بین دو واحد تفاهم نامه همکاری امضا کردند.

تبلیغ و اطلاع رسانی برنامه های مشترک، ایجاد تمهیدات لازم جهت برگزاری رویدادها، نمایشگاه ها، همایش ها، و دوره های آموزشی مشترک و همچنین همکاری های درمانی از جمله موارد توافق شده در این تفاهم نامه است.

کلید واژه ها: تفاهم نامه جهاد دانشگاهی واحد استان قزوین بازدید