فراخوان جذب نیروی امریه در جهاد دانشگاهی واحد استان قم

۱۷ دی ۱۴۰۲ | ۱۴:۴۴ کد : ۶۶۳۶۶ عمومی اخبار دسته اول
جهاد دانشگاهی واحد استان قم به منظور بهره‌مندی از ظرفیت و توان علمی جوانان فارغ‌التحصیل در پیشبرد اهداف سازمانی خود، از دانش‌آموختگان دانشگاهی به منظور گذراندن دوره ضرورت خدمت سربازی به صورت امریه در سال ۱۴۰۲ با داشتن شرایط ذیل دعوت به همکاری می‌کند.
فراخوان جذب نیروی امریه در جهاد دانشگاهی واحد استان قم

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم این واحد سازمانی به منظور بهره‌مندی از ظرفیت و توان علمی جوانان فارغ التحصیل در پیشبرد اهداف سازمانی خود، از دانش‌آموختگان دانشگاهی به منظور گذراندن دوره ضرورت خدمت سربازی به صورت امریه در سال ۱۴۰۲ با داشتن شرایط ذیل دعوت به همکاری می‌کند.

دارا بودن مدرک تحصیلی دکتری تخصصی در رشته‌های هنرهای تجسمی (گرافیک)، هنرهای پژوهش و صنایع دستی، معماری (تمام گرایش‌ها)، برنامه ریزی شهری و منطقه ای، مرمت و احیای ابنیه و بافت‌های تاریخی، طراحی شهری، هنرهای پژوهش و صنایع دستی، مدیریت شهری، همچنین تایید گزینش و حراست از جمله شرایط عمومی و اختصاصی اعلام‌ شده است.

• تبصره ۱: اولویت پذیرش با افراد بومی و دانشجویان ممتاز است؛
  • تبصره ۲: عدم وابستگی سببی و نسبی با افراد شاغل در دستگاه اجرایی مورد تقاضای مشمولین وظیفه.
  • تبصره 3: تایید گزینش و حراست از جمله شرایط عمومی و اختصاصی
  • تبصره 4: عدم دریافت دفترچه اعزام از سازمان نظام وظیفه

متقاضیان واجد شرایط می‌توانند با در دست داشتن مدارک زیر، جهت ثبت‌نام به اداره امور اداری و عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم مراجعه نمایند.

• تقاضای کتبی گذراندن دوره ضرورت خدمت در جهاد دانشگاهی؛
  • تصویر مدرک تحصیلی در رشته‌های اعلام‌شده؛
  • تصویر تمامی صفحات شناسنامه (در صورت متاهل بودن تصویر تمام صفحات شناسنامه همسر نیز ارائه شود)؛
  • تصویر کارت ملی (پشت و رو).
  • ثبت‌نام اولیه به منزله پذیرش متقاضی به منظور بهره‌مندی از طرح امریه سربازی جهاددانشگاهی استان قم نیست. همچنین ارائه هرگونه اطلاعات اشتباه، کتمان حقیقت یا نقص مدارک موجب ابطال درخواست متقاضی خواهد شد. متقاضیان باید فاقد غیبت از نظام وظیفه بوده و همچنین دوره آموزش نظامی را نگذرانده باشند.

میزان حقوق پرداختی به مشمولین امریه سربازی جهاد دانشگاهی استان قم هم‌تراز با سایر نظامیان هم‌رتبه خواهد بود. متقاضیان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با شماره تلفن 321040305  025 اداره امور اداری و عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم تماس بگیرند.

کلید واژه ها: سرباز امریه فراخوان جذب سرباز امریه