فراخوان جذب نیروی امریه

۲۸ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۸:۱۹ کد : ۲۱۸۷۱ عمومی اخبار دسته اول
جهاددانشگاهی واحد استان قم از بین فارغ‌التحصیلان مقاطع فوق لیسانس و بالاتر سرباز امریه می‌پذیرد.
فراخوان جذب  نیروی امریه

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم این واحد سازمانی در راستای فعالیت‌های علمی و پژوهشی خود جهت تامین نیروی انسانی متخصص،  از متقاضیان امریه در مقاطع تحصیلی کارشناسی ارشد و دکتری با رشته‌های، گرافیک، کامپیوتر، اقتصاد، مطالعات اجتماعی، شهرسازی، مطالعات شهری و فنی مهندسی با اولویت مقاطع تحصیلی کارشناسی ارشد و دکتری دعوت به همکاری می‌نماید.

همچنین افراد، توانمند در سایر رشته‌های تحصیلی با رزومه کاری قوی و ، فعالین دانشجویی نیز می‌توانند درخواست خود را اعلام نمایند.

متقاضیان محترم می‌توانند جهت ثبت درخواست و کسب اطلاعات بیشتر به امور اداری جهاد دانشگاهی استان قم مراجعه و یا با شماره تلفن 32852958 داخلی 202 تماس حاصل فرمایند.

کلید واژه ها: سرباز امریه فراخوان جذب سرباز امریه