برپایی میز خدمت جهاد دانشگاهی قم در نماز جمعه

۱۳ مرداد ۱۴۰۲ | ۱۴:۵۶ کد : ۶۰۵۰۷ عمومی اخبار دسته اول
میز خدمت جهاد دانشگاهی واحد استان قم، در آستانه چهل و سومین سالگرد تشکیل این نهاد انقلابی در نماز جمعه قم میزبان خیل گسترده مؤمنین و زائران و مجاوران حضرت معصومه(س) بود.
برپایی میز خدمت جهاد دانشگاهی قم در نماز جمعه

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم، میز خدمت این واحد، در آستانه چهل و سومین سالگرد تشکیل نهاد انقلابی جهاد دانشگاهی در نماز جمعه قم که امروز ۱۳مردادماه در مصلای قدس برگزار شد، میزبان خیل گسترده مؤمنین و زائران و مجاوران حضرت فاطمه معصومه(س) بود.

علی حسینی، معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد استان قم، سخنران پیش از خطبه‎‌‌های نماز جمعه بود و در سخنانی به ارائه فعالیت‌ها و گزارشی از خدمات گسترده این نهاد انقلابی در بخش‌های مختلف علمی، فرهنگی، پژوهشی و آموزشی پرداخت.

غرفه خدمت‌رسانی جهاد دانشگاهی واحد استان قم نیز به معرفی بخش‌ها و خدمات خود در بخش‎‌های مختلف پرداخت.

خدمات مشاوره ژنتیک، درمان ناباروری، مشاوره روانشناسی، آموزش‌های کوتاه‌مدت تخصصی و مهارتی، دانشگاه علمی کاربردی، مشاوره اشتغال و کارآفرینی، افکارسنجی و تولیدمحتوای دیجیتال فرهنگی و تجاری از بخش‌های مختلف میز خدمت جهاد دانشگاهی در نماز جمعه قم بود.

یادآور می‌شود، ۱۶ مردادماه به‌عنوان سالگرد تشکیل جهاددانشگاهی قم به فرمان امام خمینی(ره) نامگذاری شده است.

کلید واژه ها: میز خدمت نماز جمعه