رستمی:

اندیشه‌های امام خمینی(ره) به دانشجویان معرفی می‌شود

۲۲ اسفند ۱۴۰۱ | ۱۰:۳۴ کد : ۵۴۹۹۲ آموزشی اخبار دسته اول
رئیس مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قم گفت: ظرفیت‌های علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم در خدمت معرفی اندیشه‌های امام خمینی(ره) به دانشجویان است.
اندیشه‌های امام خمینی(ره) به دانشجویان معرفی می‌شود

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم، محمد رستمی رئیس مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم در جلسه عقد تفاهم نامه همکاری با موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(ره)، با اشاره به اقدامات جهاد دانشگاهی، اظهار کرد: مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رسالت خود را در تبیین اندیشه‌های امام خمینی(ره) می‌بیند.

وی با بیان اینکه در گذشته نیز فعالیت‌هایی در این راستا انجام شده است، مطرح کرد: مجموعه علمی کاربردی جهاددانشگاهی با توجه به ظرفیت‌های موثر خود می‌تواند اتفاقات خوبی را رقم بزند.

رئیس مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قم ادامه داد: مجموعه جهاد دانشگاهی در طول انقلاب اسلامی در حوزه‌های مختلفی که کارهای روی زمین مانده وجود داشته است، ورود کرده و با ایفای نقش خود به نتایج موثری رسیده است.

کلید واژه ها: رئیس مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی واحد استان قم جهاد دانشگاهی تفاهم نامه موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(ره) عکس محمد رستمی محمد رستمی