مسابقه پرتاب دارت به مناسبت دهه فجر انقلاب اسلامی ویژه اعضای جهاد دانشگاهی قم برگزار شد

۲۳ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۵:۵۱ کد : ۵۳۸۸۲ فرهنگی اخبار دسته اول
مسابقه پرتاب دارت ویژه کارکنان جهاد دانشگاهی واحد قم روز پنجشنبه ۲۰ بهمن ماه با هدف گرامیداشت چهل و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در دو گروه آقایان و بانوان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم با هدف ایجاد شادابی و شور و نشاط در همکاران، افزایش علاقمندی و ترویج ورزش‌های همگانی و وفاق و همدلی بیشتر در بین کارکنان  در محل سالن ستارگان سرخ با حضور بالغ بر 25 تن از اعضای جهاد دانشگاهی برگزار شد.

در گروه آقایان، علی حسینی و یاسر شریفی به ترتیب به مقام‌های اول و دوم و در گروه بانوان زهرا حسینی و زینب بالار رتبه های اول و دوم را کسب کردند.

گفتنی است در پایان این مسابقات با اهدای جوایز از برگزیدگان و فرزندان شرکت کننده در مسابقه تجلیل شد.

کلید واژه ها: دهه فجر انقلاب اسلامی ایران ۲۲ بهمن