آغاز ظرفیت کاردانی و کارشناسی دانشگاه علمی کاربردی

۱۱ دی ۱۴۰۱ | ۱۸:۱۶ کد : ۵۲۲۳۲ آموزشی اخبار دسته اول
آغاز ظرفیت کاردانی و کارشناسی دانشگاه علمی کاربردی

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم محمد رستمی، رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قم، عنوان کرد: ثبت نام پذیرش تکمیل ظرفیت مقاطع کاردانی و کارشناسی ناپیوسته در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قم آغاز شد.

وی ادامه داد: ثبت‌نام داوطلبان دوره‌های کاردانی فنی و کاردانی حرفه ای و دوره های مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه‌ای ناپیوسته نظام آموزش مهارتی بهمن ماه ۱۴۰۱ دانشگاه جامع علمی کاربردی در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قم برای 25 کد رشته محل از پنجم دی ماه انجام می‌شود.

رستمی گفت: ثبت نام دوره های کاردانی فنی و کاردانی حرفه ای دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور از تاریخ 7 تا 17 دی ماه و ثبت نام دوره های مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه ای این دانشگاه از تاریخ 5 تا 15 دی ماه از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور انجام می شود.

رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قم بابیان اینکه فرایند ثبت نام بهمن ماه دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور در مرحله تکمیل ظرفیت قرار دارد گفت: متقاضیانی که در ترم مهرماه به هر دلیلی از ثبت نام جا مانده اند می توانند بصورت تکمیل ظرفیت در همان رشته های مهر ماه  ثبت نام نمایند.

رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قم یادآور شد: علاقه‌مندان به تحصیل در این مرکز می‌توانند با مراجعه به سایت سازمان سنجش و یا مراجعه حضوری به مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قم به نشانی: میدان شهرداری، بلوار نواب صفوی، نبش خیابان علوی و یا شماره تماس ۰۹۳۹۷۰۶۲۵۵۲ و ۳۶۶۶۹۴۱۷ برای ثبت نام اقدام کنند.

کلید واژه ها: علمی کاربردی جهاد دانشگاهی واحد استان قم محمد رستمی