رئیس جهاد دانشگاهی قم با معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری دیدار کرد

۲۳ دی ۱۴۰۰ | ۱۳:۵۰ کد : ۴۰۵۳۴ عمومی اخبار دسته اول
رئیس جهاد دانشگاهی واحد استان قم به همراه معاون فرهنگی این واحد با معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری قم دیدار و گفتگو کرد.
رئیس جهاد دانشگاهی قم با معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری دیدار کرد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم، دکتر محمد حیدری رئیس و علی حسینی، معاون این واحد در گفتگو با احمد حاجی زاده معاون استاندار قم ظرفیت‌ها و توانایی‌های جهاد دانشگاهی را در رفع نیازهای استان بیان کردند.

در این دیدار که با محوریت طرح های جهاد دانشگاهی و زمینه های همکاری دو نهاد برگزار شد موضوعاتی نظیر گردشگری مذهبی و سلامت، افزایش جمعیت و آسیب های اجتماعی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

معاون استاندار قم در این دیدار ضمن قدردانی از دغدغه های ارزشمند جهاد دانشگاهی در توسعه استان و رفاه مردم، بازدید از فعالیت‌های این نهاد انقلابی را ضروری، و همکاری با آن را امری شایسته و مثمر ثمر برای استان دانست.

کلید واژه ها: دیدار معاون استاندار قم استانداری قم