روایت دانشجو و کرونا (به مناسبت روز دانشجو)

مسابقه دانشجویی
۱۶ آذر ۱۳۹۹ | ۱۵:۳۷ کد : ۲۵۳۷۴ فرهنگی اخبار دسته اول
سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی واحد استان قم به مناسبت روز دانشجو مسابقه روایت دانشجو و کرونا را برگزار می‌کند.
روایت دانشجو و کرونا (به مناسبت روز دانشجو)

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم این مسابقه دانشجویی در دو بخش عکس و دلنوشته برگزار و به سه نفر اول هر بخش جوایزی اعطا خواهد شد.

نفر اول هر بخش این مسابقه دو میلیون ریال و نفرات دوم و سوم یک میلیون ریال اعتبار جهت شرکت در دوره های آموزشی جهاد دانشگاهی استان قم دریافت خواهند کرد

دانشجویان علاقه مند به شرکت در این مسابقه می توانند آثار خود را در فضای مجازی به نشانی @jd_mehra ارسال نمایند و یا جهت کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره تلفنی با شماره 02537832878 تماس بگیرند.

گفتنی است نظرسنجی از مخاطبان و انتخاب اثر برتر در صفحه سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی استان قم در اینستاگرام به نشانی htpp://instagram.com/jdqom_students بصورت عمومی انجام خواهد شد.

کلید واژه ها: مسابقه روز دانشجو سازمان دانشجویان