معرفی برگزیدگان مسابقه کتابخوانی میلاد امام حسن مجتبی (ع)

۱۳ خرداد ۱۳۹۷ | ۰۰:۰۰ کد : ۹۵۵ عمومی
ده نفر از شرکت کنندگان مسابقه کتابخوانی میلاد امام حسن مجتبی (ع) به قید قرعه به عنوان برگزیدگان این مسابقه انتخاب شدند.
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد استان قم مسابقه کتابخوانی میلاد امام حسن مجتبی (ع) روز شنبه 12 خرداد ماه در این واحد بصورت آنلاین برگزار شد و جهادگران به رقابت با هم پرداختند.

در این مسابقه که از ساعت 13 آغاز شد و تا 15 ادامه داشت 40 نفر از جهادگران جهاددانشگاهی استان قم شرکت کردند که از این میان ده نفر به قید قرعه به عنوان برندگان مسابقه معرفی شدند.

گفتنی است: جهادگران، هدی فضائلی، محمدرضا سلیمانیان، علی فرج زاده، علی حسینی، راضیه سادات بصیری زاده، محمد میرزایی، ندا طالبی، جواد خوش آمد، محبوبه توانایی و علی کوثری برندگان این مسابقه کتابخوانی میلاد امام حسن مجتبی (ع) اعلام شدند.

شایان ذکر است به برندگان این مسابقه کتابخوانی هدایای نفیسی به رسم یادبود تقدیم خواهد شد.