پنجمین سه شنبه های عاشقی ویژه دانشجویان دانشگاه قم برگزار شد

۰۹ مهر ۱۴۰۳ | ۱۷:۵۵ کد : ۷۶۱۸۶ فرهنگی اخبار دسته اول
پنجمین سه شنبه های عاشقی ویژه دانشجویان دانشگاه قم به همت سازمان دانشجویان شعبه قم در مسجد مقدس جمکران برگزار شد.
پنجمین سه شنبه های عاشقی ویژه دانشجویان دانشگاه قم برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی  پنجمین سه شنبه های عاشقی ویژه دانشجویان دانشگاه قم به همت سازمان دانشجویان شعبه قم  سه شنبه 10مهر ماه  در مسجد مقدس جمکران برگزار شد.
در این برنامه که با استقبال بی نظیر دانشجویان همراه بود تعداد 90 نفر از دانشجویان (خواهر)  دانشگاه قم حضور داشتند، دانشجویان پس از اقامه نماز جماعت در مسجد مقدس جمکران در کارگاه آموزشی مهدویت شرکت کردند.
در این کارگاه که با تدریس استاد اکبری انجام  شد دانشجویان در خصوص ضرورت شناخت امام زمان و راه های ارتباط و نزدیک شدن به  امام زمان آگاهی پیدا کردند، در ادامه کارگاه  نیز به پرسش و پاسخ با دانشجویان پرداخته شد  و سوالاتی را در راستای موضوع کارگاه برای دانشجویان طرح شد و  به برندگان جوایز نفیسی اهدا گردید.
در پایان پس از برگزاری کارگاه با میزبانی مسجد مقدس جمکران با صرف شام از دانشجویان پذیرایی شد.

کلید واژه ها: سه شنبه های عاشقی