دوره پودمانی معماری و شهرسازی اسلامی برگزار می شود

۰۲ مهر ۱۴۰۳ | ۲۳:۰۱ کد : ۷۵۶۹۰ عمومی اخبار دسته اول
دوره پودمانی معماری و شهرسازی اسلامی به همت ستاد راهبری معماری و شهرسازی اسلامی حوزه‌های علمیه، روزهای چهارم و پنجم مهر ۱۴۰۳ برگزار می شود.
دوره پودمانی معماری و شهرسازی اسلامی برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان قم، به نقل از خبرگزاری حوزه، به همت ستاد راهبری معماری و شهرسازی اسلامی حوزه های علمیه دوره پودمانی معماری و شهرسازی اسلامی به صورت حضوری و مجازی برگزار می شود.
عناوین دوره عبارت است از فقه دین شهر و سکونت‌گاه های انسانی، حکمرانی فرهنگی معماری، اخلاق شهر، انسان و شهر و شهر و خانه مولد.
این دوره روزهای چهارم و پنجم مهرماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۳ الی ۱۹ در جمکران، بلوار انتظار، مرکز مدیریت حوزه های علمیه، سالن آیت الله حائری برگزار خواهد شد.
لازم به توضیح است حجت الاسلام والمسلمین دکتر حامد حیاتی رئیس جهاددانشگاهی استان قم و عضو هیئت علمی دانشگاه قم به عنوان مدرس در این دوره حضور خواهند داشت.

برای ثبت نام به آدرس Survey.porsline.ir/s/QTixJTZ۴ مراجعه شود.

کلید واژه ها: دوره پودمانی معماری و شهرسازی اسلامی