پویش درب بطری برگزار شد

۱۳ تیر ۱۴۰۳ | ۱۴:۳۷ کد : ۷۳۲۱۵ فرهنگی اخبار دسته اول
فاز دوم پویش درب بطری با همکاری سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی واحد استان قم و کانون زیست بوم در تیر ۱۴۰۳ به پایان رسید.
پویش درب بطری برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد استان قم، فاز دوم جمع آوری درب های بطری با هدف احترام به محیط زیست و کمک به توانیابان بی بضاعت  ویلچر برای نیازمندان به پایان رسید. این پویش‌ها نه تنها به حفظ محیط زیست، بلکه به ترویج کار داوطلبانه نیز کمک می‌کنند.
در این فاز 80 کیلو  و در فاز اول 110 کیلو درب بطری جمع آوری گردید.
برای جمع آوری درب های بطری ظرف های مخصوصی در نقاط محتلف دانشگاه قم از جمله سلف و خوابگاه تعبیه شده است. علاوه بر این با فراخوان عمومی مقداری درب بطری از مدارس ابتدایی استان به صورت خودجوش جمع آوری شد.
لازم به ذکر است که برای تهیه هر عدد ویلچر نیاز به 250 کیلو درب بطری می باشد. جهت شرکت در این پویش می‌توانید با شناسه jdqomuni در ایتا در ارتباط باشید.

کلید واژه ها: پویش درب بطری سازمان دانشجویان استان قم