اولین دورهمی "مادرانه و کودک" برگزار شد

۱۳ تیر ۱۴۰۳ | ۱۴:۳۹ کد : ۷۳۲۱۲ فرهنگی اخبار دسته اول
اولین دورهمی" مادرانه و کودک" به همت مرکز تخصصی جامع خانواده جهاددانشگاهی «فرداد» برگزار شد.
اولین دورهمی "مادرانه و کودک" برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان قم، اولین دورهمی" مادرانه و کودک" به همت مرکز تخصصی جامع خانواده جهاددانشگاهی «فرداد»  از روز دوشنبه 11 تیر الی چهارشنبه 13 تیر ماه به مدت سه روز  برای عموم مادران و کودکان به صورت رایگان، در این مرکز تخصصی برگزار شد.
در حاشیه این دورهمی کارگاه " یادگیری همراه با بازی" ویژه کودکان رده سنی ۴ تا ۶ سال و کارگاه مهارت های اولیه کودک خلاق ویژه مادران برگزار گردید.
از خدمات این مرکز تخصصی میتوان به برگزاری دوره های پیش مهارت دبستان، کلاسهای تابستانه کودکان و نوجوانان، استعدادیابی و پرورش استعداد، مشاوره خانواده، تحصیلی و ازدواج اشاره نمود.
لازم به توضیح است کلیه علاقه مندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام در این دوره ها با شماره های زیر تماس حاصل نموده، یا به آدرس، قم خیابان شهیدفاطمی(دورشهر) بین کوی ۲۰ و ۲۲ مراجعه نمایند.

☎️ ۰۲۵_ ۳۷۷۴۸۷۱۲

☎️ ۰۲۵_ ۳۷۷۴۸۷۱۳