برگزاری سومین نشست تخصصی همایش ملی بررسی اخلاقی، فقهی و حقوقی درمان ناباروری

۱۴ اسفند ۱۴۰۲ | ۲۰:۰۶ کد : ۶۹۳۱۶ فرهنگی پژوهش و فناوری اخبار دسته اول
سومین نشست تخصصی همایش ملی بررسی اخلاقی، فقهی و حقوقی درمان ناباروری با همکاری جهاد دانشگاهی قم ، دانشگاه قم و دانشگاه علوم پزشکی قم برگزار خواهد شد.
برگزاری سومین نشست تخصصی همایش ملی بررسی اخلاقی، فقهی و حقوقی درمان ناباروری

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان قم، سومین نشست از سلسه نشست های تخصصی "همایش ملی بررسی اخلاقی، فقهی و حقوقی درمان ناباروری" با همکاری جهاد دانشگاهی قم ، دانشگاه قم و دانشگاه علوم پزشکی قم 16 اسفند  1402 در دانشکده الهیات دانشگاه قم برگزار خواهد شد.
در این نشست که با محوریت " بررسی اخلاقی، فقهی و حقوقی رحم اجاره ای " برگزار خواهد شد، موضوعاتی همچون؛ دستورالعمل و پروتکل های رحم اجاره ای، بررسی جواز یا عدم جواز اخلاقی رحم اجاره ای، بررسی حقوقی رحم اجاره ای به بحث و گفتگو گذاشته خواهد شد.
لازم به توضیح است حضوری مجازی در این نشست  از طریق لینک زیر  در سامانه رویتاب برای علاقه مندان امکان پذیر خواهد بود.

کلید واژه ها: همایش ملی بررسی اخلاقی، فقهی و حقوقی درمان ناباروری جهاددانشگاهی قم