پژوهشگران نقش ویترین را در دستگاه ها دارند/از پژوهشگران برتر جهاد دانشگاهی استان قم تقدیر شد

۱۵ آذر ۱۴۰۲ | ۰۷:۰۵ کد : ۶۵۷۴۴ پژوهش و فناوری اخبار دسته اول
سرپرست جهاد دانشگاهی استان قم با بیان اینکه هر پژوهشگر نقش ویترین را دارد و معرف آن دستگاه است، افزود: معرفی جهاد دانشگاهی در جشنواره های پژوهشی اهمیت بسیاری دارد.

حامد حیاتی سرپرست جهاد دانشگاهی استان قم در دیدار با کارمندان حوزه پژوهش جهاد دانشگاهی اظهار داشت: ۵۰۰ پژوهشگاه در قم فعال است که رویکرد غالب آن ها به تناسب ظرفیت این استان علوم انسانی می باشد اما باید در زمینه های دیگر نیز ورود یافت.

وی با بیان اینکه هر پژوهشگر نقش ویترین را دارد و معرف آن دستگاه است، افزود: معرفی جهاد دانشگاهی در جشنواره های پژوهشی اهمیت بسیاری دارد.

سرپرست جهاد دانشگاهی استان قم بیان کرد: در اجلاسیه روسای جهاد دانشگاهی در قم بسیاری از روسا تمایل به بازدید از مراکز پژوهشی این واحد را دارند که باید زمینه لازم جهت بازدید فراهم شود.

لیلا ناصرپور معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی استان قم در ادامه اظهار داشت: برخی از همکاران در حوزه درمان و پژوهش به صورت همزمان فعال هستند که ۸۰ درصد از همکاران این حوزه را تشکیل می دهد.

وی گفت: خدماتی محور بودن پژوهش ها دغدغه اصلی کارمندان حوزه پژوهش است که در این زمینه اقدامات بسیاری انجام می گیرد.

گفتنی است در این نشست از جهادگران آذر شیخ الاسلامی، هدی فضائلی و محسن شیخ حسن به عنوان پژوهشگران برتر تقدیر شد.

کلید واژه ها: پژوهشگر برتر