دیدار دانشجویان پردیس فارابی با خانواده شهید عشریه

۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۲:۵۶ کد : ۶۵۰۰ فرهنگی اخبار دسته اول
تعدادی از دانشجویان دانشگاه پردیس فارابی قم با حضور در منزل شهید عشریه، با خانواده این شهید دیدار و گفتگو کردند.
دیدار دانشجویان پردیس فارابی با خانواده شهید عشریه

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم، حدود 40نفر از دانشجویان پسر و دختر دانشگاه پردیس فارابی قم، شب گذشته در منزل شهید ابراهیم عشریه حضور یافتند و با خانواده این شهید والامقام، دیدار و گفتگو کردند.

در این مراسم که به همت جهاد دانشگاهی و بسیج دانشجویی و با هدف آشنایی بیشتر دانشجویان با فرهنگ ایثار و شهادت برگزار شد، دکتر یثربی، عضو هیئت علمی دانشگاه در خصوص جایگاه و ویژگی‌های شهید عشریه به دانشجویان توضیحاتی را ارائه کرد.

در ادامه این دیدار، همسر شهید عشریه به تشریح زندگینامه، ویژگی‌های شخصیتی و اخلاقی این شهید والامقام پرداخت و عنوان کرد: توجه به سه موضوع تحصیل، تهذیب و ورزش و اهتمام در آن از ویژگی‌های بارز شهید عشریه بود و همین موضوع باعث ارتقا شخصیتی ایشان شد.

در پایان عکس و وصیت‌نامه شهیدعشریه از طرف خانواده ایشان به دانشجویان اهدا شد.

کلید واژه ها: دیدار شهدای مدافع حرم