کانون بسیج اساتید در مراکز جهاد دانشگاهی تاسیس می‌شود

۲۰ مهر ۱۴۰۲ | ۱۰:۵۶ کد : ۶۳۲۵۶ عمومی اخبار دسته اول
سرپرست جهاد دانشگاهی واحد استان قم با مسئول بسیج اساتید دانشگاه های استان به گفتگو نشست و همکاری های جهاد دانشگاهی و بسیج اساتید را موضوع بحث قرارداد.
کانون بسیج اساتید در مراکز جهاد دانشگاهی تاسیس می‌شود

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم در این دیدار دکتر حامد حیاتی با اعلام آمادگی جهت توسعه همکاری های بسیج اساتید و جهاد دانشگاهی گفت: در مجموعه جهاد دانشگاهی تمایل به همکاری و هماهنگی با بسیج اساتید وجود دارد و مشتاقیم کانون بسیج در مراکز جهاد دانشگاهی تاسیس و فعال شود.

مسئول بسیج اساتید دانشگاه‌های استان نیز در ادامه تنویر افکار عمومی و تبیین خدمات نظام اسلامی را وظیفه نهادهای انقلابی از جمله بسیج و جهاد دانشگاهی دانست و گفت: اگر با هم اتفاق داشته باشیم از بسیاری آسیب ها جلوگیری می شود.

وی در ادامه از تاسیس کانون بسیج اساتید در مراکز جهاد دانشگاهی استقبال کرد و این اراده را گامی به سوی تحقق اهداف و ماموریت های دو نهاد ارزیابی کرد.

کلید واژه ها: دیدار بسیج اساتید دانشگاه های استان قم