تجدید پیمان اعضای جهاد دانشگاهی با آرمان های شهدا و ایثارگران دفاع مقدس

۱۰ مهر ۱۴۰۲ | ۱۸:۱۷ کد : ۶۲۹۱۹ عمومی اخبار دسته اول
اعضای جهاد دانشگاهی واحد استان قم به مناسبت هفته دفاع مقدس به دیدار خانواده شهدا، ایثارگران و آزادگان استان قم رفتند.
تجدید پیمان اعضای جهاد دانشگاهی با آرمان های شهدا و ایثارگران دفاع مقدس

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم به مناسبت هفته دفاع مقدس در طرحی هماهنگ با ادارات کل استان قم، معاونین و مدیران جهاد دانشگاهی به همراه نمایندگانی از سپاه و بنیاد شهید استان طی چهار روز  با 20 خانواده شهید، جانباز و آزاده دیدار کردند.

در این طرح، اعضای جهاد دانشگاهی با تقدیر و تجلیل از خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران، عهدی دوباره با شهدا بستند تا ادامه دهنده‌ی راه آنان باشند. و با بیان اینکه اگر این انقلاب به جایی رسیده، از ثمره خون فرزندان شما (خانواده شهدا) بوده است از خانواده شهدا خواستند تا برای اعتلای میهن اسلامی دعا کنند.

خانواده‌های معظم و بزرگوار شهدا و ایثارگران و همچنین جانبازان و آزادگان سرافراز، به بیان خاطراتی از رشادت‌ها و دلاوری‌های رزمندگان در دوران هشت سال دفاع مقدس پرداختند.

کلید واژه ها: ملاقات با خانواده شهدا