دانشجویان دانشگاه تهران زمان را بهتر مدیریت می‌کنند

۰۴ آبان ۱۴۰۱ | ۱۰:۱۴ کد : ۴۹۹۱۲ فرهنگی اخبار دسته اول
کارگاه کنترل زمان روز سه شنبه سوم آبان با تدریس مجتبی پورعابد در دانشکدگان فارابی دانشگاه تهران برگزار شد.
دانشجویان دانشگاه تهران زمان را بهتر مدیریت می‌کنند

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم کارگاه آموزشی کنترل زمان با همکاری اداره امور فرهنگی دانشکدگان فارابی دانشگاه تهران در تالار "کی نیا" این دانشگاه برگزار شد.

در این کارگاه آموزشی پورعابد مدرس کارگاه تاکید کرد: برای مدیریت زمان با توجه به اهمیت و ضرورت وظایف، آن‌ها را اولویت‌بندی کنید. تفاوت بین کارهای فوری و مهم را بدانید، مشخص کنید که چه کارهایی را باید طی یک روز انجام دهید و چه کارهایی را می‌توانید طی یک ماه یا حتی بیشتر نیز انجام دهید.

وی با بیان این که باید عادت به «انجام کار درست، در زمان مناسب» را توسعه دهید گفت: کارهایی که در زمان اشتباه انجام می‌شوند، کاربرد چندانی ندارند، یک روز کامل خود را تلف نکنید برای کاری که می‌تواند طی یک یا چند ساعت انجام شود؛ همچنین برای تماس‌های شخصی یا بررسی به‌روزرسانی‌ها در شبکه‌های اجتماعی، مدت زمانی جداگانه‌ای را تعیین کنید.

کلید واژه ها: جهاد دانشگاهی شعبه پردیس فارابی دانشگاه تهران پردیس فارابی دانشگاه تهران کارگاه آموزشی