پذیرش دانشجویان معلول در مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی

۰۹ دی ۱۳۹۷ | ۱۱:۱۲ کد : ۴۳۳۶ آموزشی اخبار دسته اول
سرپرست مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی از پذیرش معلولین در تمامی رشته های این مرکز خبر داد.
پذیرش دانشجویان معلول در مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد استان قم سیده شبنم فاطمی با اعلام این خبر گفت: مرکز آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم از هم اکنون برای پیش ثبت نام این عزیزان در مقاطع کاردانی و کارشناسی برای ترم بهمن ماه آمادگی خود را اعلام می‌کند.
فاطمی افزود دانشگاه‌های کشور اغلب مناسب سازی نشده اند: یکی از عمده ترین مشکلات دانشجویان دارای معلولیت، معماری نامناسب فضای دانشگاه، اعم از کلاس ها، طبقات، دستشویی ها و ساختمان های اداری است که به نوعی باعث دور ماندن آنان از ادامه تحصیل گردیده، لذا سعی شده در این مرکز تمامی استانداردها رعایت شود و شرایط خوبی را برای ادامه تحصیل این قشر از جامعه مهیا گردد.
وی در ادامه برخورداری از فضای مناسب و دارای استانداردهای بین المللی معماری و عمرانی، تاسیس و راه اندازی کانون مشاوره و دعوت از اساتید آشنا با نحوه تعامل با معلولین را از دلایل پذیرش دانشجویان معلول در این مرکز برشمرد.

کلید واژه ها: علمی کاربردی جهاد دانشگاهی واحد استان قم