انتشارات جهاد دانشگاهی استان قم کتاب "قرآن و آگاهی" را منتشر کرد

۰۴ اسفند ۱۴۰۰ | ۰۸:۱۴ کد : ۴۱۶۹۸ فرهنگی اخبار دسته اول
نویسنده کتاب قرآن و آگاهی در گفتگویی بیان کرد: این اثر با بهره گیری از کلام مبارک قرآن یکی از کلیدهای مهم رهایی، شادزیستن، آرامش و خودسازی را ارائه می دهد.
انتشارات جهاد دانشگاهی استان قم کتاب "قرآن و آگاهی" را منتشر کرد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم سیده سوها ابراهیمی نویسنده کتاب "قرآن و آگاهی" با بیان این که انسان تنها موجودی است که می‌تواند خودش، خودش را انتخاب کند گفت: انسان می تواند با تغذیه آگاهانه نفس و کاشت درختان طیب و پاکیزه در سرزمین وجودش به رهایی و آرامش برسد.

وی بااشاره به آیه شریف قرآن کریم افزود: کُلُّ نَفْسٍ بِما کَسَبَتْ رَهِینَةٌ  «هرکسی در بند و رهن چیزی است که کسب می‌کند»، پس باید بدانیم شادی ما در گروی چیست و چگونه می توانیم انسانی شاد و سرشار از آرامش باشیم.

گفتنی است این کتاب در 112 صفحه و با قیمت 300 هزار ریال در اختیار خوانندگان خود قرار گرفته است.

کلید واژه ها: انتشارات جهاد دانشگاهی واحد استان قم