مراسم روز دانشجو در مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم برگزار شد

۱۹ آذر ۱۳۹۷ | ۱۹:۰۴ کد : ۳۸۶۵ آموزشی اخبار دسته اول
مراسم روز دانشجو و گرامیداشت  شهدای دانشجوی ۱۶ آذر سال ۱۳۳۲ عصر روز دوشنبه ۱۹ آذر ماه با حضور دکتر محمد حیدری رییس جهاددانشگاهی استان قم در سالن همایش های مرکز علمی کاربردی این واحد برگزار شد.
مراسم روز دانشجو در مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد استان قم، سیده شبنم فاطمی سرپرست مرکز علمی کاربردی این واحد در این مراسم با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دانشجوی سال 1332 و تبریک روز دانشجو به همه دانشجویان گفت: حضور دانشجویان در عرصه های مختلف دانشجویی باعث ایجاد روحیه نشاط بین دانشجویان و خروج از فضای سرد و بی روح می شود.

وی در ادامه ضمن تشویق دانشجویان به بیان ایده و طرح های نوین، بیان نظرات و پیشنهادات را در جهت بهبود کاستی های مرکز علمی کاربردی بسیار موثر دانست و استفاده  از ظرفیت دانشجویی درحل مشکلات جامعه در ابعاد گوناگون را امری غیر قابل انکار برشمرد.

گفتنی است این مراسم با برگزاری برنامه های مفرح از جمله مسابقه، شعر طنز، صندلی داغ و بخش ویژه استندآپ کمدی همراه بود که دانشجویان و اساتید مرکز علمی کاربردی در آن شرکت داشتند.

کلید واژه ها: علمی کاربردی جهاد دانشگاهی واحد استان قم روز دانشجو مراسم