"سومین مرحله کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی"

کارگاه آموزشی "آنچه در دوران نامزدی و شناخت باید بدانیم" برگزار شد

۱۴ آذر ۱۳۹۷ | ۰۹:۱۸ کد : ۳۷۶۹ فرهنگی
کارگاه آنچه در دوران نامزدی و شناخت باید بدانیم روز سه شنبه ۱۳ آذر ماه در خوابگاه معصومیه دانشگاه قم برگزار شد.
کارگاه آموزشی "آنچه در دوران نامزدی و شناخت باید بدانیم" برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد استان قم، دانشجوبان دانشگاه قم با شرکت در کارگاه آموزشی "آنچه در دوران نامزدی و شناخت باید بدانیم" با ضروریات دوره آشنایی با شریک زندگی آشنا شدند.

در این کارگاه دانشجویان با مسائلی از جمله نشأت عشق از کمبود های  دوران کودکی، ملاک های اصلی انتخاب همسر، ضرورت در نظر داشتن تعاریف مصداقی ملاک های ازدواج، برقراری ارتباط صحیح برای ازدواج در قالب خواستگاری و اندیشه مثبت برای جذب اتفاقات مثبت آشنا شدند و مسائل مورد نیاز برای گذراندن یک دوره نامزی سالم آموختند.

گفتنی است کارگاه آموزشی "آنچه در دوران نامزدی و شناخت باید بدانیم" از سلسله کارگاه های سومین مرحله کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی در استان قم بود که جهاددانشگاهی استان قم با حمایت اداره کل فرهنگی اجتماعی استانداری برگزار کرد.

کلید واژه ها: اداره کل اجتماعی و فرهنگی استانداری قم کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی جهاددانشگاهی شعبه دانشگاه قم