آغازبکار سومین جشنواره تابالندگی

۲۳ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۲:۰۰ کد : ۲۷۹۸۶ فرهنگی اخبار دسته اول
دبیر سومین جشنواره تا بالندگی از اعلام فراخوان جذب آثار فرهنگی و هنری به این جشنواره خبرداد.
آغازبکار سومین جشنواره تابالندگی

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم علی حسینی گفت: جشنواره تا بالندگی به همت معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد استان قم و با مشارکت دانشگاه‌های استان قم به مناسبت ایام الله دهه فجر برگزار می‌شود.

معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد استان قم افزود: بصیرت افزایی، امیدآفرینی و حمایت گری، دشمن شناسی، وحدت و همبستگی و خودباوری و اعتماد به نفس از جمله محورهای برگزاری این جشنواره است، در این میان انتقال روحیه ایثار، ازخودگذشتگی و شهادت‌ طلبی به نسل جوان کشور مهم‌ترین هدفی است که در این دور از جشنواره دنبال می‌شود.

وی اظهارکرد: سومین دوره جشنواره "تا بالندگی" در دو بخش شعارانقلابی و دلنوشته برگزار خواهد شد.

حسینی ادامه داد: فراخوان ارسال آثار به جشنواره از 20بهمن ماه آغاز خواهد شد و تا پایان بهمن ماه نیز ادامه خواهد داشت که علاقه‌مندان می‌توانند آثار خود را با مراجعه به لینک www.jd-qom.ac.ir/fa/form/402  ارسال نمایند.

کلید واژه ها: جشنواره مسابقه