از فرزندان ممتاز جهادگران قمی تجلیل شد

۰۲ مهر ۱۳۹۹ | ۱۱:۴۸ کد : ۲۳۰۱۵ عمومی اخبار دسته اول
فرزندان ممتاز اعضای جهاد دانشگاهی واحد استان قم لوح یادبود و هدیه نقدی دریافت کردند.
از فرزندان ممتاز جهادگران قمی تجلیل شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم، 37 دانش‌آموز ممتاز در آغاز سال تحصیلی جدید تشویق شدند.

با توجه به عدم ابلاغ ضوابط و دستور العمل جدید برای تقدیر از دانش‌آموزان ممتاز در سال 1399، طی هماهنگی و با دستور رئیس واحد اقدامات لازم برای تجلیل از فرزندان ممتاز جهادگران در دستور کار اداره حوزه ریاست و روابط عمومی قرار گرفت و پس از دریافت مستندات مربوط به رتبه‌های تحصیلی، هدایایی به رسم یادبود تهیه و توزیع شد.

در متن لوح تقدیر دانش‌آموزان ممتاز جهاد دانشگاهی استان قم آمده است:

خداوند متعال را شاکریم که امتحانات سال تحصیلی 99-1398 را با موفقیت به پایان رساندید و رتبه ممتاز  را کسب کردید.

موفقیت شما را در این راستا تبریک می گوییم و امیدواریم در سال تحصیلی جدید نیز همچون سال گذشته سربلند باشید باعث سربلندی ما و خانواده تان شوید.

سربلندی و موفقیت شما افتخار ماست و از خداوند متعال بهترین‌ها را برای شما آرزو می‌کنیم.

تصاویر فرزندان ممتاز اعضای جهاد دانشگاهی واحد استان قم در زیر قابل مشاهده است.

لوح های تقدیر دانش‌آموزان ممتاز   بسته بندی ارسال لوح و هدایا

کلید واژه ها: روابط عمومی