آزمون استخدامی شرکت توزیع نیروی برق در مرکز شماره یک جهاددانشگاهی قم برگزار شد

۰۷ مهر ۱۳۹۷ | ۱۵:۱۴ کد : ۲۲۵۱ آموزشی اخبار دسته اول
آزمون تامین نیروی پیمانکاری حجمی شرکت آریان مهر نوآور پارس (پیمانکار شرکت توزیع نیروی برق استان قم) روز پنجشنبه ۵ مهر ماه در مرکز آموزش شماره یک جهاددانشگاهی برگزار شد.
آزمون استخدامی شرکت توزیع نیروی برق در مرکز شماره یک جهاددانشگاهی قم برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد استان قم این آزمون برای تامین 15 نفر نیروی انسانی مورد نیاز شرکت توانیر (توزیع نیروی برق) توسط شرکت آریان مهر نوآور پارس از ساعت 9 آغاز شد و تا ساعت 12 ادامه یافت.

در این آزمون مجموعا 82 نفر حضور یافتند که 62 نفر برای مشاغل نگهبانی و 20 نفر برای مشاغل سیمبانی ثبت نامه شرکت کرده و به سوالات عمومی و تخصصی طرح شده در این آزمون پاسخ دادند.

گفتنی است از میان شرکت کنندگان در این آزمون 3 نفر با مدرک تحصیلی دیپلم یا کاردانی برای مشاغل نگهبانی و 12 نفر با مدرک تحصیلی کارشناسی برق صنعتی برای مشاغل سیمبانی پذیرفته خواهند شد.

کلید واژه ها: دوره آموزشی ضمن خدمت امور قرارداد ها شرکت توزیع نیروی برق توانیر مرکز شماره یک آزمون استخدامی