باید از ظرفیت اساتید در معرفی دستاورد‌های انقلاب بهره گرفت

۰۸ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۶:۴۲ کد : ۱۵۶۱۲ فرهنگی اخبار دسته اول
مدیر فرهنگی دانشگاه صنعتی استان قم بیان کرد: معرفی دستاورد‌های کلان انقلاب اسلامی در شرایط فعلی اهمیت زیادی دارد و یکی از راهکار‌های مهم استفاده از ظرفیت اساتید است چرا که بسیار اثرگذار هستند، همچنین می‌توانیم از پژوهش و ظرفیت‌‌های علمی در تبیین دستاورد‌های انقلاب اسلامی استفاده کنیم.
باید از ظرفیت اساتید در معرفی دستاورد‌های انقلاب بهره گرفت

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم سید محمود طباطبایی در دومین نشست کارگروه دانشجویی ستاد بزرگداشت دهه فجر انقلاب اسلامی که روز دوشنبه هفتم بهمن ماه در ساختمان مرکزی جهاد دانشگاهی قم برگزار شد خاطرنشان کرد: 22 برنامه در ایام الله دهه فجر طراحی شده است که با حضور دانشجویان و اساتید و کارکنان برگزار خواهد شد.

وی افزود: تجلیل از سه خانواده شهید مدافع حرم دانشگاه و جشن دانش آموختگان و جشن ازدواج دانشجویی دراواخر بهمن ماه از جمله این برنامه هاست.

طباطبایی عنوان کرد: 12 عنوان درس در مورد انقلاب اسلامی ضبط شده است و این ظرفیت بسیار مهمی است که می‌تواند در اختیار مجامع علمی و دانشگاهی قرار بگیرد تا با زبانی علمی و پژوهشی و راهبردی به تبیین دستاورد‌های انقلاب اسلامی بپرداریم.

وی گفت: حضور پرشور دانشجویان در راهپیمایی 22 بهمن و برگزاری ایام الله دهه فجر نیز از دیگر برنامه‌‌های مهم دانشگاه است.

کلید واژه ها: کمیته دانشجویی ستاد بزرگداشت دهه فجر انقلاب اسلامی