پرستار نمونه جهاد دانشگاهی قم تجلیل شد

۱۴ دی ۱۳۹۸ | ۱۱:۴۲ کد : ۱۴۸۲۸ پژوهش و فناوری اخبار دسته اول
لیلا احمدی در جشن در سالروز ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار در آئین تجلیل از پرستاران نمونه استان قم به عنوان پرستار نمونه معرفی شد.
پرستار نمونه جهاد دانشگاهی قم تجلیل شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم لیلا احمدی روز چهارشنبه 11 دی ماه، روز پرستار در مراسم تجلیل از پرستاران نمونه استان قم که در دانشگاه علوم پزشکی استان برگزار شد لوح سپاس خود را دریافت کرد.

در متن لوح سپاس پرستار نمونه جهاد دانشگاهی استان قم آمده است:

سرکار خانم لیلا احمدی (پرستار برگزیده)

پرستاری دمیدن روح زندگی در تن رنجور و وزش نسیم محبت و جاری کردن زلال امیدواری در بدن خسته بیمار است، پرستاری حفظ جان بیمار است و تقویت روح او؛ درمان زخم های بیمار است و مرهم نهادن بر زخم های درون او، پرستاری آمیختن طبابت جسم است با تسلی روح؛ روشن نگه داشتن چراغ حیات و زندگی است و درخشان کردن ایمان و امید. لذا پرستاری هم هنر است و هم تخصص.

بدین وسیله ضمن گرامیداشت مقام رفیع پرستاران فداکار، از تلاش ها و خدمات ارزشمند شما تقدیر می گردد.

امید است با وجود الگویی تمام عیار چون حضرت زینب کبری (س) همواره آیینه تمام نمای صبوری، شکیبایی و خدمت صادقانه باشید. عزت، سلامت، سربلندی و بالندگی را در پناه تعالیم انسانی اسلام عزیز برایتان مسالت دارم.

دکتر محمدرضا قدیر
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم