کارگاه آشنایی با سرطان پستان در دانشگاه صنعتی قم برگزار شد

۲۳ آبان ۱۳۹۸ | ۰۰:۰۰ کد : ۱۳۳۷۵ فرهنگی پژوهش و فناوری اخبار دسته اول
نویسنده خبر: علی شریعتی
بانوان کارمند و مدرس دانشگاه صنعتی قم با اهمیت تشخیص به موقع سرطان پستان آشنا شدند.
کارگاه آشنایی با سرطان پستان در دانشگاه صنعتی قم برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم، بنت الهدی رئیسی، عضو گروه مامایی مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی قم، با اشاره به اهمیت بیماری های غیرواگیر به ویژه سرطان پستان، در جوامع امروزی بر ضرورت پیشگیری، کنترل عوامل خطر، غربالگری و تشخیص زودهنگام سرطان پستان تاکید کرد.

وی به تشریح انواع توده های خوش خیم و بدخیم سرطانی پرداخت، شیوه های تشخیص سرطان پستان را تبیین کرد و گفت: شیوه خودآزمایی اولین روش و از جمله روش های سریع، بدون هزینه و زودهنگام است که هر خانمی باید ماهانه این شیوه را پیاده سازی کند.

گفتنی است این کارگاه به همت جهاد دانشگاهی شعبه دانشگاه صنعتی قم و با همکاری مرکز مشاوره دانشگاه صنعتی قم برگزار شد.

کلید واژه ها: کارگاه آموزشی مرکز درمان ناباروری