ارزیابی عملکرد باعث ارتقا سطح کیفی کارکنان و مدیران می‌شود

۲۷ تیر ۱۳۹۸ | ۰۰:۰۰ کد : ۹۷۹۱ فرهنگی
نویسنده خبر: علی شریعتی
رییس جهاد دانشگاهی واحد استان قم گفت: ارزیابی عملکرد باعث مشخص شدن کارایی و سطح کیفی نیروها و مجموعه می‌شود.
ارزیابی عملکرد باعث ارتقا سطح کیفی کارکنان و مدیران می‌شود

محمد حیدری صبح امروز در همایش کانون ارزیابی و توسعه شایستگی جهاد دانشگاهی عنوان کرد: ارزیابی مدیران و کارکنان امر بسیار مهمی است که در گذشته کمتر به آن توجه می‌شد.

وی با بیان اینکه ارزیابی عملکرد باعث مشخص شدن کارایی نیروها و مجموعه می‌شود، افزود: باید عملکرد کارکنان و مدیران مجموعه‌های مختلف به طور مداوم ارزیابی شود تا افراد در جایگاه مناسب خود قرار گیرند و بهترین کارایی و عملکرد را داشته باشند.

رییس جهاد دانشگاهی قم بیان کرد: در هر مجموعه باید افراد به تناسب ویژگی‌های شخصیتی و عملکردی و همچنین شایستگی‌هایی که دارند در پست‌های مختلف بکارگیری شوند تا بشترین بهره‌وری در مجموعه حاصل شود.

وی ادامه داد: همچنین ارزیابی عملکرد باعث احصاء ضعف‌ها و کاستی‌های کارکنان می‌شود که می‌توان با برگزاری دوره‌های مهارت افزایی، سطح کیفی کارکنان را ارتقا بخشید.

حیدری گفت: جهاد دانشگاهی از مجموعه‌های پیشتاز در اجرای ارزیابی عملکرد مدیران و کارکنان بوده و در همین راستا کانون ارزیابی و توسعه شایستگی جهاد دانشگاهی راه‌اندازی شده است که توانسته در این زمینه گام‌های موثری بردارد.