برگزاری جشنواره بانوی آسمانی در قم

۰۲ خرداد ۱۳۹۷ | ۰۰:۰۰ کد : ۹۴۶ فرهنگی
سرپرست معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد استان قم از برگزاری جشنواره بانوی آسمانی ویژه بزرگداشت حضرت معصومه(س) در قم خبر داد.
برگزاری جشنواره بانوی آسمانی در قم
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد استان قم علی حسینی شامگاه چهارشنبه در جلسه شورای فرهنگ عمومی که در ساختمان اداری آستانه مقدسه حضرت معصومه(س) در قم برگزار شد، عنوان کرد: جهاد دانشگاهی قم سال گذشته جشنواره ای را با نام بانوی آسمانی، با همکاری دانشگاه قم و به صورت استانی برگزارکرد.

وی افزود: در سال جاری نیز این جشنواره که ویژه بزرگداشت حضرت معصومه(س) است، به صورت منطقه‌ای و با مشارکت همه دانشگاه‌های استان برگزار می‌شود.

سرپرست معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد استان قم گفت: این جشنواره همزمان با دهه کرامت آغاز و آئین اختتامیه جشنواره در سالروز ورود حضرت معصومه برگزار می‌شود.

وی خاطر نشان کرد: شعرخوانی ویژه شخصیت حضرت معصومه(س) و پرداختن به ابعاد شخصیتی این بانوی بزرگ از جمله برنامه های جشنواره بانوی آسمانی است.