فقط با فعال کردن استعدادهای راکد، مشکل اشتغال از بین می‌رود

۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۰۰:۰۰ کد : ۹۲۵ پژوهش و فناوری
رئیس جهاددانشگاهی قم با بیان اینکه باید در کشور از ظرفیت هایی که داریم به خوبی استفاده کنیم، گفت: این کشور پر از استعداد و ظرفیت های راکد و نیمه راکد است که فقط با فعال کردن آنها و یک مدیریت چند بعدی هماهنگ می توان مشکل اشتغال را در کشور از بین برد.
فقط با فعال کردن استعدادهای راکد، مشکل اشتغال از بین می‌رود

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد استان قم، دکتر محمد حیدری روز یکشنبه سوم اردیبهشت ماه در جلسه سیاست گزاری و برنامه ریزی سلسله نشست های عش آل محمد (ص) در محور "مسئله اقلیم و نظام شهرسازی" که سالن جلسات ساختمان مرکزی این واحد برگزار شد، گفت: مرکز معماری و شهرسازی جهاددانشگاهی در زمینه های توسعه شهری فعالیت می کند و به همین خاطر این طرح در این مرکز کلید خورد.

وی افزود: در حقیقت این مرکز به دنبال توسعه بافت‌های استاندارد و طراز و همچنین متناسب سازی توسعه شهری با توجه به چالشها و مسایل و فرایندها و ظرفیت های استان است.

رئیس جهاددانشگاهی واحد استان قم اظهارکرد: جهاد دانشگاهی هیچگاه در برنامه ها و طرح ها و مشارکت های خود به دنبال رقابت نیست و هرگاه که نهادی در درون نظام ماموریت به زمین مانده را در کنار جهاد متکفل شود، جهاد نیز تمرکز خود را از آن فعالیت خارج می کند و این مساله در طول دوران درخشان فعالیت آن نمود عینی دارد.

وی گفت: با توجه به اینکه شهر قم به عنوان عش آل محمد(ص) در روایات مطرح شده است قطعا ساخت این شهر یک وظیفه همگانی است که مردم و دولت و نهادهای مسئول عمومی و شهری در قبال آن مسئول هستند و جهاددانشگاهی نیز با این تفکر در این برنامه یعنی برگزار این نشست های تخصصی ورود کرده است.

حیدری اظهارکرد: باید گفتمان دقیقی در این زمینه در بین مردم و مسئولان شکل بگیرد؛ قطعا همیشه نمی توان همه انتظارات را از دولت ها داشت بلکه باید ذهن حقوق شهروندی در مردم نیز تقویت شود زیرا رعایت همین اصول و حقوق شهروندی بسیاری از مشکلات شهر را حل خواهد کرد.

وی گفت: خوشبختانه مدیران استان قم نسبت به اجرای این طرح رغبت بسیار خوبی دارند و همیشه از طرح های موثر حمایت کرده اند؛ باید از این فرصت برای توسعه شهر در ابعاد مختلف بهره برد.

رئیس جهاددانشگاهی واحد استان قم یادآورشد: همیشه قانون ها حلال مشکلات نیستند بلکه اگر ضوابط و ریتم درستی در حل مشکلات دربین نهادهای مسئول شکل گیرد مشکلات بدون درگیری های بین بخشی حل خواهد شد و این جلسات به دنبال رسیدن به همین روند است.

وی گفت: باید تلاش کنیم که ذهن ها را تغییردهیم باید افکار را مجاب به توسعه و نگاه ساختاری، منظم، هدفمند، مسئولانه و متعهدانه نسبت به خود، شهرو مردم کنیم.

وی اظهارکرد: باید در کشور از ظرفیت هایی که داریم به خوبی استفاده کنیم؛ با نظر افرادی که برای هر اشتغال افراد فارغ التحصیل اعداد و ارقام میلیونی تعیین میکنند موافق نیستم زیرا این کشور پر از استعداد و ظرفیت های راکد و نیمه راکد است که فقط با فعال کردن آنها و یک مدیریت چند بعدی هماهنگ می توان مشکل اشتغال را در کشور از بین برد.