کارگاه «بازی سرمایه؛ اولین قدم برای ثروت سازی» به همت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی قم برگزار شد
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی قم، کارگاه «بازی سرمایه؛ اولین قدم برای ثروت سازی» سه شنبه 4 دی ماه، به همت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی قم و انجمن علمی کسب و کار دانشکدگان فارابی دانشگاه تهران با حضور دکتر هادی غفوریان یاورپناه، عضو هیات علمی دانشگاه تهران در دانشکدگان فارابی دانشگاه تهران برگزار شد.
هادی غفوریان، عضو هیات علمی دانشگاه تهران در این کارگاه گفت: هر فردی ویژگی های خاص خودش را دارد و برای هرکسی یک بازار سرمایه ای جذاب است به گونهای که هر فرد با سرمایهگذاری در یک بخش احساس خوبی پیدا میکند. بنابراین اولین گام برای شروع یک سرمایه گذاری، شناختن خود و احساسات درونی اش است.
غفوریان گفت: هنگامی که از ثروت و یا سرمایهگذاری صحبت میکنیم دقیقاً باید مشخص کنیم که بهدنبال چه چیزی هستیم. در واقع اگر بخواهیم بدون توجه به مهارتهایمان کاری را انجام دهیم، احتمالاً شکست خواهیم خورد. در واقع موفقیت یک موضوع نسبی است و هرکسی برای مشخص کردن مسیر و برنامههای آینده خود ابتدا باید شناختی کامل از خود بدست آورد، چرا که مسیرآینده به خودآگاهی، رفتار، ارزش، افکار و باورهای فرد مرتبط خواهد شد.
عضو هیات علمی دانشگاه تهران گفت: برای یک سرمایهگذاری موفق در گام اول باید خودمان را بشناسیم و سپس براساس ویژگیهای شخصیمان، برنامه توسعه فردی خود را مشخص کنیم. هر فردی خودش به تنهایی سرمایه اصلی زندگیاش است و باید بهترین برنامه را در طول زندگی برای خودش تعیین کند. در حوزه مالی و سرمایهگذاری افراد متناسب با آن چیزی که میخواهند و در حال حاضر میباشند، به نتیجه خواهند رسید هرچند که تلاش و کوشش برای تغییر، یک اتفاق بزرگی است.
وی ادامه داد: آخرین آزادی انسان، عکس العملی است که درمقابل حوادث و پدیدهها از خود نشان میدهد و این یک قدرت درونی در داخل وجود انسان است و این آزادی را هیچ کسی نمیتواند از انسان سلب کند. مثلاً فرض کنید بسیاری از سهامداران در حال فروش یک سهم هستند، من به عنوان سهامدار این آزادی را دارم که سهم خودم را بفروشم یا نفروشم و هیچ اجباری برای فروختن سهم بر من وجود ندارد.
غفوریان گفت: براساس تئوری آپشن، امروزه انسانها در انتخابهای خود با گزینههای مختلف و متنوعی روبهرو هستند و همین امر باعث خواهد شد که رضایت از انتخاب کمتر شود. در واقع امروزه انسانها بیشتر از آنچه که لازم است اطلاعات دریافت میکنند و همین امر باعث کاهش رضایت شده است.
غفوریان با اشاره به اصل 20-80 گفت: 80درصد موفقیتهای ما در نتیجه 20درصد تلاشهایمان است. اگر ما نتوانیم بر روی 20درصد تلاشهایمان متمرکز شویم و در 80درصد موفقیتهایمان غرق شویم، نتایج خوبی کسب نخواهیم کرد. بنابراین هنگامی که میخواهیم سرمایهگذاری کنیم بهتر است اول مشخص کنیم که چه چیزی میخواهیم و چه فعالیتهایی برایمان ارزشآفرین است و سپس اقدام به سرمایه گذاری کنیم.
وی گفت: براساس صحبتهای انجام شده، شناسایی نیازها و خواستهها موضوع مهمی است که باید به آن توجه کرد. قانون20-30-50 با ما کمک خواهد کرد که 50درصد از درآمدی که کسب میکنیم صرف برطرف کردن نیازهایمان، 30درصد درآمد صرف برطرف کردن خواستهها و 20درصد از درآمدمان را پسانداز کنیم .
غفوریان در پایان کارگاه به معرفی بازارهای مختلف سرمایهگذاری پرداخت و گفت: هرکسی با توجه به شناخت احساسات خود و توانمندیهایی که دارد میتوانند یک بازار مناسب را برای سرمایه ذاری انتخاب کند و در این راه بهتر است که سرمایهگذاری کوچک ولی مستمر داشته باشد.
نظر شما :