نشست "آموزش تکثیر و مدیریت زمان" به همت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی قم برگزار شد
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان قم،نشست "آموزش تکثیر و مدیریت زمان" چهارشنبه 28 آذر ماه به همت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان قم، با تدریس آقای مجتبی پورعابد به صورت آنلاین در سامانه رویتاب جهاددانشگاهی، ویژه دانشجویان دانشگاه قم برگزار شد.
در این نشست، پورعابد به مسئله مهم مدیریت زمان پرداخت و گفت: در آستانه امتحانات حال خوبی نداریم و علت آن عدم مدیریت زمان و نگرانی از کارهای نکردهای است که به خاطر اهمال کاری به تعویق افتادهاند و شب امتحان سعی میکنیم آنها را جبران کنیم، یادگیری و مدیریت زمان است که حال ما را خوب میکند.
وی به دلایل نیاز به تکثیر زمان اشاره کرد و گفت: وظایف، حجم کاری، کاهش توان تلاش برای بهتر شدن و آرزوها و خواستههای ما باعث میشود به تکثیر زمان نیاز داشته باشیم، باید بدانیم که وقت خریدنی نیست و مهار کردنی است؛ زمان فروشی نیست بلکه تکثیر کردنی است.
پورعابد به توضیح روشهای مدیریت کارها بر اساس ماتریس آیزنهاور پرداخت و کارها را به چهار دسته تقسیم کرد:
- مهم و فوری: کاری که باید همین الان انجام شود.
- مهم و غیر فوری: کاری که باید برای آن زمان تعریف کرد.
- غیر مهم و فوری: کاری که باید به کسی سپرده شود.
- غیر مهم و غیر فوری: کاری که باید حذف شود.
وی همچنین اصول تکثیر زمان را شامل سه مورد دانست: جایگزین کردن، حین کار انجام دادن، و بین کار انجام دادن و توضیح داد که برای استفاده از هرکدام از این روشها، نیازمند شناخت روش آماده کردن لیست کارهایمان و شناسایی محل استفاده هر روش هستیم.
پورعابد در ادامه گفت: "در روش جایگزین کردن، تلاش میکنیم تا روشی که کمترین زمان را از ما میگیرد جایگزین روشهای پر زمان و هزینه شود، مثل به جای حضوری رفتن به بانک.
روش حین کار انجام دادن یعنی میتوانی زمان سوخته شدهات را به طلا تبدیل کنی و روش بین کار انجام دادن که اولویت با انجام بین کار است؛ یعنی کاری تمام شود و بعد کار دیگری انجام شود."
نظر شما :