نشست کمال گرایی برگزار شد
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان قم، چهارمین نشست از سلسله نشستهای level-upبا موضوع کمال گرایی دوشنبه 7 آبان ماه به همت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی قم و پارک علم و فناوری دانشکدگان فارابی دانشگاه تهران با حضور آقای علی رمضانی مدرس آکادمی تلسی برگزار شد.
علی رمضانی، مدرس آکادمی تلسی گفت: مهمترین مانع انسانها برای شروع یک کار این است که منتظرند تا تمام شرایط کامل شود تا کاری را شروع کنند. موفقیت و دستاورد نیازمند افزایش عملکرد و بهرهوری است. اما آن چیزی که تفاوت ایجاد میکند، عملگرا بودن انسانهاست.
وی با بیان چرایی پاسخ نگرفتن انسانها از اعمالشان، گفت: دو دسته افراد مهم وجود دارد؛ افرادی که نمیدانند کار درست چه چیزی هست و یا آموزش ندیده یا آموزش اشتباه دیده است، کار درست را انجام نمیدهند با وجود اینکه میدانیم کار درست چیست و منتظر بوجود آمدن شرایط ایدهآل هستیم.
رمضانی ادامه داد: اکثر اوقات باوجود اینکه میدانیم ولی عمل نمیکنیم. انباشت اطلاعات، تفکر همه یا هیچ، اهمالکاری، نداشتن نقشه راه و برنامه هفتگی و قربانی بودن از جمله موانعی است که باعث میشود اقدام نکنیم.
رمضانی تعیین استراتژی، درست کردن ارتباطات، پیداکردن کلونی ها، گرفتن کوچ، تهیه لیست کارهای اصلی و فرعی، مشخص کردن زمان برای انجام یک کار، انجام کارها به صورت عمیق، خردکردن کارها و نوشتن گامهای عملی، درست کردن برگههای یادآور و تعیین جایزه برای انجام کار را از جمله راهکارها برای مقابله با موانع شروع انجام کار معرفی کرد.
رمضانی افزود: اگر اهمالکاری و کمالگرایی را کنار نگذاریم، کار ها تا آخر عمر انسان به وی میچسبند. گاهی بهاندازهای نگران رسیدن به هدف هستیم که مهمترین مسئله یعنی عمر خویش را از دست میدهیم. باید حرکت کنیم تا برسیم و زندگی چیزی جز حرکت نیست.
وی یادآور شد: ما تا زمانی که بازخورد نگیریم، متوجه نمیشویم که کاری کردیم و تا وقتی که کاری نکنیم، بازخورد نمیگیریم.
یادآور میشود، در پایان این کارگاه، به سوالات دانشجویان پاسخ داده شد.
نظر شما :