تجدید میثاق اعضاء جهاددانشگاهی استان قم با آرمان‌های اهل بیت عصمت و طهارت(ع)

۲۳ مهر ۱۴۰۳ | ۲۰:۴۴ کد : ۷۶۵۵۴ فرهنگی اخبار دسته اول
اعضاء جهاددانشگاهی استان قم در روز شهادت کریمه اهل بیت، حضرت فاطمه معصومه(س) با آرمان‌های اهل بیت عصمت و طهارت(ع) تجدید میثاق کردند.
تجدید میثاق  اعضاء جهاددانشگاهی استان قم با آرمان‌های اهل بیت عصمت و طهارت(ع)

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان قم،  در روز شهادت حضرت فاطمه معصومه(س)، اعضاء جهاددانشگاهی استان قم امروز دوشنبه 23 مهر ماه با حضور در حرم کریمه اهل بیت، حضرت فاطمه معصومه(س) با آرمان‌های اهل بیت عصمت و طهارت(ع) تجدید میثاق کردند.

در این مراسم که با حضور دکتر حامد حیاتی، رئیس جهاددانشگاهی استان قم برگزار شد، اعضاء این نهاد انقلابی  همراه و همگام  با دلدادگان و ارادتمندان آن حضرت در استان قم با حضور در موکب فرهنگی جهاددانشگاهی، و حرکت از موکب به سمت حرم حضرت فاطمه معصومه(س) در مراسم عزاداری این روز شرکت کردند و مودت و محبت خود را نسبت به  اهل‌‌بیت (ع)   اظهار کردند.

کلید واژه ها: حضرت معصومه(س) موکب