کارگاه تکنیک های افزایش تمرکز و تقویت حافظه برگزار شد

۲۳ مهر ۱۴۰۳ | ۰۰:۳۴ کد : ۷۶۵۱۶ فرهنگی اخبار دسته اول
کارگاه تکنیک های افزایش تمرکز و تقویت حافظه با حضور استاد ایمانی ویژه دانشجویان دانشگاه قم برگزار شد.
کارگاه تکنیک های افزایش تمرکز و تقویت حافظه برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان قم، کارگاه تکنیک های افزایش تمرکز و تقویت حافظه با حضور استاد ایمانی روز یکشنبه 22 مهر ماه در دانشگاه قم برگزار شد.
ایمانی مدرس این کارگاه ابتدا در تعریف تمرکز گفت: حذف عوامل حواس پرت کننده که هم عوامل بیرونی دارند مانند محیط زندگی و شغلی و تحصیلی، هم عوامل درونی دارند مانند اضطراب، وسواس فکری، افکار مزاحم و ... که برای افزایش تمرکز باید مدیریت شوند لذا همگرایی یعنی افکار و تمایلات من شبیه کسانی میشود که به آنها گرایش دارم.
در ادامه دانشجویان تمرین تمرکز انجام دادند و استاد برای 20 ثانیه از دانشجویان خواست به هیچ چیز فکر نکنند که در اتمام 20 ثانیه استاد گفت نمیشود به هیچ چیز فکر نکرد حتی در این لحظه شما به فکر نکردن فکر میکردید و ذهن ما در روز 60000 بار باید فکر کند که این افکار از طریق حواس پنج گانه تولید میشوند.
عادت سازی جدید: ترک عادات و جایگزین کردن عادات جدید حدود 3تا 6 ماه طول میکشد.
ایشان در پایان تکنیک قصر و ویژگی های این قصر از جمله غیر قابل نفوذ بودن آرام و بی سرصدا بودن را بیان کردند.

کلید واژه ها: تقویت حافظه دانشگاه قم