کارگاه حافظ خوانی و مشاعره برگزار شد

۱۷ مهر ۱۴۰۳ | ۱۱:۳۰ کد : ۷۶۴۲۴ فرهنگی اخبار دسته اول
کارگاه حافظ خوانی و مشاعره به همت سازمان دانشجویان شعبه قم در دانشگاه قم برگزار شد.
کارگاه حافظ خوانی و مشاعره برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان قم، کارگاه حافظ خوانی و مشاعره با حضور استاد جوشقانیان  سه شنبه 17 مهر ماه  در دانشگاه قم با حضور پرشور دانشجویان برگزار شد.
در این کارگاه که به همت سازمان دانشجویان شعبه قم  و کانون ادبی پرنیان دانشگاه قم به مناسبت بزرگداشت حافظ برنامه ریزی و اجرا شده بود ،  شعر خوانی و مشاعره دانشجویی با حضور سرکار خانم عاطفه جوشقانیان  از شاعران  استان قم و نویسنده کتاب صبح تازه دم را برگزار شد.

در ابتدای کارگاه جوشقانیان  اشعار حافظ را برای دانشجویان خواندند و در ادامه شاعران دانشجو و علاقه مندی که حضور داشتند اشعار سروده شده خود را جهت نقد توسط استاد جوشقانیان خواندند.

در پایان این برنامه مشاعره دانشجویی بین تیم های مختلف برگزار شد که به برگزیدگان شعر خوانی و مشاعره هدایایی تقدیم گردید.

کلید واژه ها: سازمان دانشجویان حافظ