سازمان دانشجویان استان قم، شعب برتر کشور در سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲

۱۷ مهر ۱۴۰۳ | ۱۶:۵۳ کد : ۷۶۳۷۴ فرهنگی اخبار دسته اول
هم‌زمان با بیست و ششمین سالروز تأسیس سازمان دانشجویان ایران، سازمان دانشجویان استان قم، به عنوان شعبه برتر کشور در سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ انتخاب شد.
سازمان دانشجویان استان قم،  شعب برتر کشور در سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان قم، به نقل از سازمان دانشجویان ایران، هم‌زمان با بیست و ششمین سالروز تأسیس سازمان دانشجویان ایران، هشتمین گردهمایی مدیران اجرایی شعب سازمان دانشجویان کشور برگزار و شعب برتر این سازمان معرفی شدند.
پیرو ارزیابی انجام شده از فعالیت‌های سال تحصیلی 1403-1402 توسط اداره شعب و نظارت بر فعالیت‌های تشکیلاتی سازمان، امتیازات هر شعبه بر اساس شاخص‌های استاندارد در سه سطح ساختار، برنامه و تعامل تعیین شده است که متناسب با این ارزیابی، واحدهای قم، اصفهان، و کردستان به عنوان شعب برتر معرفی شدند.
لازم به ذکر است، سازمان دانشجویان ایران "درگاه ورود دانشجویان به زیست بوم جهاددانشگاهی" است که هم اکنون ۴۴ شعبه فعال در سراسر کشور دارد و با دارا بودن شبکه دانشجویی گسترده، طراحی و اجرای طرح‌ها و برنامه‌های مختلف فرهنگی در سراسر کشور برعهده دارد.

کلید واژه ها: سازمان دانشجویان استان قم