بازدید دانشجویان خواهر دانشگاه قم از موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس

۰۷ مهر ۱۴۰۳ | ۱۸:۳۵ کد : ۷۵۸۷۹ فرهنگی اخبار دسته اول
به مناسبت هفته دفاع مقدس، دانشجویان خواهر دانشگاه قم از موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس بازدید کردند.
بازدید دانشجویان خواهر دانشگاه قم از موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان قم، به مناسبت هفته دفاع مقدس با همکاری سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی شعبه قم و کانون ایثار دانشگاه قم دانشجویان خواهر دانشگاه قم،  شنبه 7 مهر ۱۴۰۳ از موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس بازدید کردند.
در این اردو دانشجویان از نمایشگاه دستاوردهای انقلاب اسلامی،  نمایشگاه دستاوردهای نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، تونل روایت از جنگ دیروز تا جنگ امروز، رزمایش شبیه سازی عملیات والفجر ۱۰ ،اتاق معما، نمایش آزادی گروگان مختص نوجوانان، نمایش تئاتر خیابانی با به تصویر کشیدن جنایت های داعش و ایثار و فداکاری شهدای مدافع حرم بازدید کردند.
هم چنین در این اردو راویان روند تاریخی شکل گیری ظهور اسلام، بعثت رسول اکرم (ص) و جنگ‌هایی که با آن مواجه شدند و نیز تشکیل حکومت اسلامی و ادامه آن و همچنین وقایع انقلاب اسلامی و مبارزات سیاسی حضرت امام خمینی (ره) با رژیم پهلوی، بیداری و آگاه سازی ملت ایران و هم چنین دلایل وقوع جنگ تحمیلی و دوران دفاع مقدس را برای دانشجویان تشریح کردند.
باغ موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس در سال ۱۳۹۹ همزمان با چهلمین سالگرد دفاع مقدس در مساحتی حدود ۳۵ هکتار افتتاح گردید.
هدف از ایجاد این مجموعه شناخت نقش مردم در دوران انقلاب اسلامی و دفاع مقدس و معرفی آن به نسل جدید است.

کلید واژه ها: دفاع مقدس بازدید سازمان دانشجویان