نشست مشترک جهاددانشگاهی استان قم با سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری قم برگزار شد

۰۵ مهر ۱۴۰۳ | ۱۶:۵۷ کد : ۷۵۷۹۸ فرهنگی آموزشی اخبار دسته اول
در راستای گسترش همکاری های فیمابین، نشست مشترک جهاددانشگاهی با سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری قم برگزار شد.
نشست مشترک جهاددانشگاهی استان قم با سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری قم  برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان قم، نشست مشترک رئیس اداره آموزش سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری قم و شرکت بهاران آوران نسترن بامعاونان فرهنگی و آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی  استان قم، پیرامون گسترش همکاری‌های مشترک بین دو نهاد برگزار شد.
در  این جلسه علی حسینی با تشریح فعالیت‌ها و ظرفیت‌های جهاددانشگاهی، بیان کرد: جهاد دانشگاهی با استفاده از نیروهای فعال و خلاق، ظرفیت‌های بسیاری را در انجام امور مختلف در زمینه فرهنگی، آموزش، پژوهش و اشتغال دارد.
وی ضمن تاکید بر ترویج فرهنگ استفاده بهینه شهروندان از فضای سبز، اظهار کرد: با توجه به شرایط اقلیمی قم به ویژه کمبود منابع آبی و به تبع فعال شدن کانون‌های گرد و غبار جهاد دانشگاهی قم آمادگی اجرای طرح‌های زیست محیطی را دارد.
در ادامه این جلسه با حضور مسئولین سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری قم و شرکت بهاران آوران نسترن زمینه‌های افزایش همکاری‌های مشترک و همچنین همایش راهبردهای مقابله با کویر و گرد و غبار مورد بحث و گفت‌وگو قرار گرفت.

کلید واژه ها: سیما و منظر سازمان شهرداری قم نشست